Home / Social / Cine vrea să distribuie ziare, reviste și colete, cu 17 euro pe oră? Iată cine angajează!

Cine vrea să distribuie ziare, reviste și colete, cu 17 euro pe oră? Iată cine angajează!

Vasluienii care vor să lucreze în străinătate au la dispoziție, în această perioadă, 800 de locuri de muncă în Danemarca, Olanda, Belgia, Spania, Malta, Marea Britanie, Finlanda, Polonia, Cehia, Germania și Luxembourg.

În Danemarca se caută 30 de distribuitori de ziare, reviste și colete. Salariul brut este de 17 euro/oră, iar durata contractului este de cel puțin șase luni. Candidații trebuie să dețină permis de conducere și să vorbească limba engleză. Atenție! Se asigură cazare doar în prima săptămână, iar apoi fiecare trebuie să se întrețină până la plata primului salariu.

În Spania sunt 166 posturi vacante pentru următoarele meserii: operator fabricare cazane, muncitor fermă de porci, șofer camion transport internațional, strungar CNC, supervizor fermă de porci, agricultor, tehnician întreținere, reparații turbine eoliene.

155 de posturi, pentru specialiști vânzări televizate și șofer de autobuz, sunt disponibile în Malta.

Câțiva angajatori din Marea Britanie au la dispoziție 116 posturi pentru muncitori în agricultură, asistenți medicali, sudor, operator mașină automată îndoire, stivuitorist, operator CNC Plasma și lenjer/croitor. Operatorii CNC sunt doriți în Belgia și Cehia.

În Olanda se caută culegători căpșuni, florari, sudori și lăcătuși construcții metalice (90 de posturi), în Finlanda (85 posturi) măcelari-tranșatori, maistru sudură, instalatori, sudori, lucrători sezonieri – culegători de căpșuni, zmeură și mazăre, ospătari, în Polonia – 40 de specialiști în relații cu clienții, iar în Luxembourg se caută 10 tehnicieni în științele inginerești (tehnician CHROME).

Vasluienii care aleg Germania pot aplica pentru: inginer software, șofer de camion, șef tură producție de brichete din lemn, șofer autobuz, manager asamblare, macaragiu, sudor, lăcătuș, montator structuri din oțel, montator sisteme fotovoltaice, cofetar, tehnician electronică, sudor, tehnician mecatronică, fizioterapeut, vopsitor auto, mecanic instalații sanitare, de încălzire și climatizare, montator instalații electrice, electrician în construcții sau programator PLC.

Relații suplimentare se pot obține de la consilierul EURES din cadrul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: