Google+
Home » Administratie » Primarul Boroș, în ”vizită de lucru”, cu fotograful după el. Ședință foto printre noroaiele Bârladului

Primarul Boroș, în ”vizită de lucru”, cu fotograful după el. Ședință foto printre noroaiele Bârladului

Ca orice gospodar modern, primarul Dumitru Boroș a inaugurat seria mesajelor de larg interes pentru bârlădeni pe noua pagină de socializare a Primăriei Bârlad, printr-un puhoi de instantanee foto care l-au ”surprins” în plină ”vizită de lucru” printre noroaiele (la fel de moderne) orașului.

Îmbrăcat la costum, inclusiv cu cravată, dar echipat cu haină de ploaie și cizme de cauciuc, primarul Boroș inspectează, gesticulează, se încruntă, face glume cu muncitorii și le dă acestora indicații fără de care lucrul n-ar putea continua. Prin noroaie, șanțuri și utilaje în funcțiune, primarul execută, teoretic, ce scrie în fișa postului꞉ verifică stadiul lucrărilor la canalizare de pe străzile Dimitrie Cantemir și Alexandru Ioan Cuza. Cu fotograful după el!

N-am aflat dacă vizita de lucru i-a încălzit cu ceva pe locuitorii celor două străzi cu nume și probleme istorice, dar e clar că orele pe care primarul le-a alocat acestei activități sunt de un real beneficiu pentru comunitate, iar pozele postate pe facebook nu au nimic de-a face cu interesul pentru propria imagine a edilului-șef. (Simona MIHĂILĂ)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: