Google+
Home » Justitie » Șoferul care a produs un accident de circulație, duminică, în Vaslui, s-a predat poliției

Șoferul care a produs un accident de circulație, duminică, în Vaslui, s-a predat poliției

Șoferul care a produs un accident de circulație duminică seară și apoi a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției a fost reținut de polițiștii rutieri. Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Vaslui, a conștientizat gravitatea faptei și s-a prezentat a doua zi la poliție, declarând că el este autorul accidentului și cel care a plecat de la fața locului.

“După evenimentul rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără a anunța organele de poliție. Bărbatul a fost identificat ulterior de polițiști și condus pentru audieri la sediul poliției municipiului Vaslui. Acesta a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, se menționează în comunicatul transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui.

În seara de 11 martie, bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier petrecut pe strada Vasile Alecsandri din Vaslui. Acesta a condus un autoturism și, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a acroșat un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie în vârstă de 42 de ani din Vaslui. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 22 de ani, din mașina condusă de femeie. Deși zona era destul de circulată niciun martor nu a reținut numărul mașinii care a provocat accidentul, pentru ca polițiștii să aibă un indiciu în vederea identificării mai rapide a șoferului vinovat. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: