Google+
Home » Sanatate » Gripa continuă să facă victime!

Gripa continuă să facă victime!

Pericolul nu a trecut! Anunțatele schimbări bruște de temperatură din următoarele zile reprezintă un factor real de risc pentru contractarea de virusuri gripale, de diferite tulpini.

În județul Vaslui au fost înregistrate până săptămâna trecută cinci persoane diagnosticate cu gripă, dintre care două au decedat. O femeie de 52 de ani din mediul urban a fost diagnosticată cu virus gripal de tip AH1, o femeie de 50 de ani din mediul rural a contractat virusul gripal de tip B, iar o altă femeie, de 33 ani, tot din mediul rural, a contractat virusul gripal de tip AH1. Un bărbat de 75 de ani din mediul urban a fost confirmat cu virus gripal de tip AH1 și a decedat luna trecută.

Luna aceasta, o altă persoană a murit din cauza gripei. Este vorba de o femeie de 52 de ani din mediul urban, diagnosticată cu virus gripal tip AH1. Nicio persoană din județul Vaslui nu a fost diagnosticată cu virusul AH1N1, cunoscut popular ca gripa porcină. Singurele virusuri gripale contractate de pacienții confirmați cu gripă au fost de tip AH1 și unul singur de tip B. (M.N)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: