Home / Sport / Rugbyștii bârlădeni joacă mâine prima partidă din returul DNS

Rugbyștii bârlădeni joacă mâine prima partidă din returul DNS

Rugby Club Bârlad va întâlni mâine, de la ora 10.00, pe stadionul Rulmentul, formația Știința Petroșani, în cadrul etapei a opta din Divizia Națională de Seniori și prima din returul competiției.

Bârlădenii sunt acum pe ultima poziție de play-off și o victorie ar clarifica mult calculele în ce privește șansa lor de a rămâne în prima parte a clasamentului și la sfârșitul sezonului regulat. Nemțenii sunt principala echipă care amenință prezența bârlădenilor în semifinale. Știința Petroșani are cu cinci puncte mai puțin decât RC Bârlad, cu șapte etape rămase de disputat. În tur cele două formații au remizat, scor 19 – 19, în prima partidă a sezonului.

Pe prima poziție a clasamentului se află Tomitanii Constanta, cu 35 puncte și un meci în plus disputat față de urmăritoarele sale. Aceasta a obtinut deja primul succes din retur, în fața campionilor ediției trecute, CSM Bucovina Suceava.

Pe locul doi se află Gloria Buzău, care se va deplasa la Galați. Elevii lui Costică Merșoiu nu-și pot propune decât victoria, în condițiile în care au un lot extrem de valoros, cu jucători consacrați.

Aflată pe poziția a treia în clasament la finalul turului, cu 24 de puncte, CS Năvodari va evolua pe terenul ultimei clasate CSU AV Arad, finalista din ediția precedentă.

Rugby Club Bârlad e pe patru, cu 20 de puncte, dintre care două bonus. E urmată de CS Știința Petroșani, care are doar 15 puncte.

Urmează în clasament RCM Galați, CSM Bucovina Suceava și CSUAV Arad, cu 11, opt, respectiv cinci puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: