Home / Justitie / Anchetă internă a Poliției în cazul agentului Vizitiu care a împușcat mortal un șofer
Adrian Munteanu

Anchetă internă a Poliției în cazul agentului Vizitiu care a împușcat mortal un șofer

Poliția Județeană Vaslui a declanșat o anchetă internă în cazul agentului Mihai Vizitiu care a împușcat mortal, joi după-amiază, un șofer în Zona Industrială a municipiului Vaslui. Cercetările vor fi desfășurate de Compartimentul Cadre Interne din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care trebuie să elucideze dacă agentul Mihai Vizitiu a tras intenționat sau nu cu pistolul în tânărul de 26 de ani, conducerea Poliției Județene face propria anchetă în acest caz. Scopul principal este de a vedea cum a folosit arma polițistul astfel încât să poată fi luată o eventuală măsură disciplinară pe linie de serviciu.

“Ancheta vizează, printre altele, împrejurările în care s-a folosit armamentul din dotare. Deocamdată, ca o primă măsură, agentul a fost pus la dispoziția șefului IPJ până la finalizarea cercetărilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Conducerea Poliției Județene Vaslui l-a scos pe agentul Mihai Vizitiu din activitatea operativă, fiind pus la dispoziția șefului instituției. Polițistul este cercetat pentru ucidere din culpă, deși Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a mers, timp de câteva ore, și pe încadrarea de omor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

VIDEO A tăiat gâtul unui necunoscut pentru… nimic

De o moarte violentă a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: