Google+
Home » Politic » Corneliu Bichineț: ”Vrem ca PMP să fie principalul partid de opoziție”

Corneliu Bichineț: ”Vrem ca PMP să fie principalul partid de opoziție”

Președintele Organizației Județene a PMP Vaslui, deputatul Corneliu Bichineț, susține că formațiunea pe care o reprezintă și-a propus ca, după alegerile din 2020, să devină principalul partid de opoziție, atât la nivel central cât și pe plan local. La nivel de județ, PMP mai are de creat organizații în 37 de comune, cu aproape doi ani înainte de alegerile locale pentru primari, consilii locale și consiliul județean.

Obiectiv îndrăzneț pentru PMP pentru viitoarele alegerile. Partidul lui Traian Băsescu și-a propus să devină principala forță de opoziție din România după alegerile din 2020. Cel puțin așa a declarat președintele PMP Vaslui, deputatul Corneliu Bichineț, care deține și funcția de vicepreședinte la nivel național. Până atunci, însă, popularii vor trebui să se organizeze la nivel de structuri în teritoriu, așa cum este și cazul Vasluiului.

După un an și două luni de când ne ocupăm efectiv de organizarea în teritoriu, ne-au mai rămas 37 de comune în care nu avem filiale locale. Avem o activitate dificilă, dar frumoasă. În comune este greu de găsit oameni care să se implice în politică. PSD a acaparat o parte din ei, și le dorim succes, iar pe cei de la PNL pe care i-am dus acolo nu se simt prea confortabil și îi voi aduce la PMP. Sunt convins că mulți simpatizanți vor veni către noi. Vrem ca PMP să devină principalul partid de opoziție”, a declarat președintele PMP Vaslui, Corneliu Bichineț.

Liderul popularilor vasluieni susține că, alături de alți președinți de filiale din țară, i-a propus lui Traian Băsescu organizarea unui congres al partidului la mijlocul lunii iunie pentru alegerea structurilor de conducere la nivel central. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: