Home / Justitie / Un individ care a tâlhărea femei, pe străzile din Vaslui, a fost arestat

Un individ care a tâlhărea femei, pe străzile din Vaslui, a fost arestat

Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din Solești va sta după gratii cel puțin 30 de zile, după ce polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui și Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Politie Județean Vaslui l-au reținut, zilele trecute. Individul este acuzat de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie.

Pe 7 martie, bărbatul urmărit, în zona străzii Republicii, o femeie în vârstă de 68 de ani, a impins-o și i-a smuls poseta din mina. Ulterior, acesta și-a insușit suma de 130 de lei, iar poseta si restul bunurilor le-a abandonat la un tomberon de gunoi din zona.

Pe 13 martie, în jurul orei 14.00, o altă femeie, de 57 de ani, i-a căzut victimă, în zona străzilor Republicii și Păcii. Bărbatul a agresat-o si i-a smuls poșeta pe care o avea asupra sa, reușind să intre în posesia sumei de 700 lei. Și în acest caz a abandonat poșeta și restul de bunuri la un tomberon din zonă.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, în ziua de 16 martie a.c., pentru o perioadă de 24 de ore, iar pe 17 martie a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei.

About Simona Vasile

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

Arme ilegale și muniție găsite de polițiști la un vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: