Google+
Home » Social » Veste bună pentru bolnavii care au nevoie de tratament balnear

Veste bună pentru bolnavii care au nevoie de tratament balnear

83 de bolnavi din județul Vaslui vor pleca, miercuri, la tratament în stațiunile balneare.

Mai mult de jumătate dintre cei care au depus cereri pentru a beneficia de tratament balnear subvenționat de stat vor fi plecați în stațiuni în perioada 21 martie-5 aprilie.

“Pentru a doua decadă a lunii martie au fost înregistrate 141 cereri de bilete de tratament iar Casei Județene de Pensii Vaslui i-au fost alocate 83 bilete de tratament. Pentru această serie, instituția noastră va distribui bilete de tratament numai pentru unitățile de tratament proprii CNPP din următoarele stațiuni: Nicolina, Covasna, Geoagiu Băi, Buziaș, Lacu Sărat, Pucioasa, Sărata Monteoru, 1 Mai sau Amara”, ne-a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.

Deocamdată casa de pensii distribuie bilete de tratament numai pentru pentru unitățile de tratament proprii CNPP urmând ca, după expirarea perioadei de încheiere a contractelor pentru achiziția publică de servicii de tratament balnear, cazare și masă pentru beneficiarii biletelor de tratament eliberate de Casa Nationala de Pensii Publice, casa de pensii să reia și distribuirea biletelor de tratament pentru alte unități de profil. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: