Home / Sport / Handbaliștii din Zorleni, campioni județeni la handbal rural

Handbaliștii din Zorleni, campioni județeni la handbal rural

Echipa de handbal masculin a Școlii Gimnaziale nr. 1 Zorleni, pregătită de profesor Alice Gheorghiu, a devenit sâmbătă campioană județeană la handbal rural.

În prima partidă disputată de echipa Școlii nr. 1 Zorleni la faza județeană a Gimnaziadei, a dispus de echipa Școlii Gimnaziale din Ivești cu 10 – 4. A fost o reeditare a întâlnirii dintre acestea de la faza locală, când tot echipa din Zorleni a învins, reușind calificarea la faza județeană de pe prima poziție. A urmat o nouă victorie, scor 14 – 2 cu Școala Gimnazială din Albești. Celelalte două meciuri pe care trebuia să le dispute nu au mai avut loc datorită faptului că adversarele nu s-au prezentat la competiție.

Misiunea handbaliștilor din Zorleni de a se califica la faza zonală va fi una foarte grea, deoarece pentru a se califica vor trebui să învingă la baraj echipa campioană de la faza județeană la handbal urban. Aceasta este nimeni alta decât Școala “Mihail Sadoveanu” din Vaslui, echipă formată aproape în întregime din sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, care joacă aproape săptămânal în campionatul național.

Vom întâlni în faza următoare o echipă care are în componență sportivi de la Liceul cu Program Sportiv și va fi un duel destul de dezechilibrat. Cu toate acestea am vrut să le ofer acestor copii șansa unei astfel de experiențe și au obținut rezultate frumoase până acum. Le place foarte mult handbalul și sunt foarte dedicați. Din păcate, nu am putut face mai multe antrenamente cu ei pentru că vremea nu ne-a ajutat. Dar ei sunt ambițioși, își doresc să se prezinte cât mai bine pe teren. Pentru a reuși acest lucru în ultimele săptămâni am făcut câte două antrenamente. De acum trei ani, de când am venit la Zorleni, elevii se pregătesc în mod deosebit la handbal. Anterior, ei se axau pe fotbal. Rezultatele nu au întârziat să apară și s-au îmbunătățit de la an la an. Anul trecut am terminat faza județeană pe locul doi și acum am reușit chiar să terminăm pe primul loc. Îi mulțumesc domnului director pentru că ne-a sprijinit în tot acest timp”, a declarat pentru Est News profesoara Alice Gheorghiu.

Din echipa de handbal masculin a Școlii Gimnaziale nr. 1 Zorleni fac parte Gabriel Maravela, Sabin Gânceanu, Alexandru Stănescu, Marian Melinte, George Butnaru, Victor Ștefănică, Mihai Gânceanu și Mihăiță Murgeanu. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: