Home / Justitie / Un bărbat din Epureni era cât pe ce să fie omorât de cumnata beată, care l-a atacat cu un ciob de sticlă

Un bărbat din Epureni era cât pe ce să fie omorât de cumnata beată, care l-a atacat cu un ciob de sticlă

de Mihaela NICULESCU

Un bărbat de 35 de ani, din localitatea Bursuci, comuna Epureni, a ajuns la spitalul din Bârlad cu fața tăiată, după ce cumnata lui i-a aplicat o corecție cu un ciob de sticlă.

Sâmbătă seară, doi soți, în vârstă de 41 și 45 de ani, s-au întâlnit cu cumnatul soției la un pahar. După ce au băut suficient alcool, au început să se certe și au spart sticle de băutură, conflictul degenerând. Femeia, bătută bine cu pumnii și picioarele de către cumnatul ei, s-a răzbunat pe acesta și l-a atacat cu ce i-a venit mai la îndemână, adică un ciob de sticlă. Din fericire, bărbatul a scăpat ușor, cu câteva plăgi tăiate. Dacă ciobul de sticlă i-ar fi atins o arteră, probabil nu ar mai fi fost în viață acum.

Sâmbătă, aproape de ora 23.00, a fost adus la CPU al spitalului «Beldiman» un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitatea Bursuci, care prezenta un traumatism cranio – facial, cu plăgi tăiate în zona maxilarului, bărbiei și sub bărbie. I-au fost suturate plăgile și se află internat în secția ORL a spitalului nostru”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului Beldiman în relația cu mass – media.

Polițiștii au început cercetările imediat după ce li s-a adus la cunoștință evenimentul.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe, dar și pentru violență în familie”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: