Google+
Home » Justitie » Un bărbat din Zorleni, în stare gravă în urma unei reglări de conturi

Un bărbat din Zorleni, în stare gravă în urma unei reglări de conturi

Mihaela NICULESCU

Doi bărbați, tată și fiu, din comuna Zorleni, au fost atacați sâmbătă după – amiază de trei persoane, cu o secure, un par și o furcă, după ce ar fi agresat în urmă cu câteva săptămâni membrii familiei atacatorilor.

Sătenii spun că cele trei persoane au vrut să se răzbune, pentru că în urmă cu o lună tatăl și fiul, loviți acum de consătenii lor, ar fi bătut câteva rude ale acestora. Tatăl, în vârstă de 50 de ani, și fiul acestuia, de 19, au fost doborâți la pământ bătuți de au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambulanța i-a adus pe amândoi la Spitalul de Urgențe din Bârlad, bărbatul în vârstă de 50 de ani fiind într-o stare foarte gravă.

Sâmbătă, 17 martie, în jurul orei 17.30, s-a prezentat la Compartimentul de Primire al Urgențelor un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu traumatism cranio – cerebral, cu hemoragie subarahnoidiană, victimă a unei agresiuni. Alături de acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și fiul lui, în vârstă de 19 ani, care prezenta un traumatism cranio – cerebral cu plăgi contuze temporo-parietale, retroauriculare și contuzii la antebrațul stâng. Tânărul se află internat la secția Chirurgie a spitalului Beldiman, fiind în afara oricărui pericol, dar tatăl acestuia este într-o stare gravă, medicii recomandând transferul acestuia la Spitalul de Neurochirugie din Iași”, a declarat Adrian Gheorghiu, responsabil în relația spitalului cu mass – media.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: