Google+
Home » Justitie » Autoturism căutat de autoritățile din Spania, depistat la Vama Albița

Autoturism căutat de autoritățile din Spania, depistat la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi A3 căutat de autoritățile spaniole pentru confiscare.

Alina M., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 24 de ani, a vrut să treacă marți frontiera la volanul unui autoturism autoturism marca Audi A3 cabriolet, înmatriculat în Republica Moldova. La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat însă că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de către autoritățile din Spania.

“Cu privire la aspectele constatate, tânăra a declarat că în luna septembrie a anului trecut a achiziționat autoturismul în cauză din Republica Moldova de la o femeie, cu suma de 7.500 euro. A mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: