Google+
Home » Social » Cod galben de ninsori, vânt și ger! Prefectul a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Cod galben de ninsori, vânt și ger! Prefectul a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Ținând cont de avertizarea Cod Galben, în intervalul 22 martie, ora 15 – 23 martie, ora 20, cu ninsori, intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece, prefectul Eduard-Andrei POPICA a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, stabilind planul de măsuri pentru prevenirea și limitarea efectelor negative generate de fenomenele prognozate.

Prefectul a menționat faptul că în acest interval de timp, responsabilii să fie foarte atenți, iar comunicarea să fie una imediată și constructivă.  El a cerut implicare din partea tuturor autorităților competente, pe durata Codului galben de vreme rea.

“Este necesară o mai mare implicare din partea tuturor celor responsabili, astfel încât să limităm efectele vremii. Totodată, trebuie să avem o comunicare imediată și constructivă, pentru a nu ne confrunta cu situații neplăcute”, a spus prefectul județului Vaslui.

De asemenea, acesta a precizat că nu se impune închiderea de școli.

I-am solicitat doamnei inspector general să fie în legătură permanentă cu directorii de școli, iar dacă vor exista situații punctuale, de comun acord, să fie închise respectivele unități de învățământ. Deocamdată, situația nu impune o asemenea măsură“, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: