Google+
Home » Administratie » Goscom Vaslui a început deszăpezirea străzilor cu deținuții de la penitenciar

Goscom Vaslui a început deszăpezirea străzilor cu deținuții de la penitenciar

Societatea Goscom Vaslui a început deszăpezirea în municipiul reședință cu deținuți de la Penitenciarul Vaslui. Persoanele private de libertate sunt plătite în funcție de orele prestate, ceea ce le va aduce un plus din numărul de zile efectuate în folosul comunității.

Piețele principale din Vaslui precum și arterele care asigură legătura cu zonele centrale ale municipiului sunt deszăpezite de către autoritățile locale în baza unui program foarte bine stabilit. De asemenea, au fost luate în calcul principalele artere din oraș, în special cele care fac legătura cu drumurile naționale și județene din Vaslui.

Ne dorim, la fel ca populația, să înlăturăm într-un interval cât mai scurt de timp efectele fenomenelor meteorologice extreme. De aceea, am angrenat un număr foarte mare de angajați și beneficiarii ai Legii 416/2001. De asemenea, s-a apelat, ca de obicei în astfel de activitățăți, și persoane private de libertate de la Penitenciarul Vaslui”, ne-a declarat directorul SC Goscom Vaslui SA, Cătălin Bîrleanu.

Potrivit sursei citate, numărul deținuților prinși în activitățile de deszăpezire ajunge la cifra de 40 de persoane, împărțiți pe două grupe pe raza municipiului Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: