Home / Social / Mama bărbatului găsit mort sub o bancă din stația de autobuz de la Știoborani, în stare de șoc

Mama bărbatului găsit mort sub o bancă din stația de autobuz de la Știoborani, în stare de șoc

de Daniel MICU

Rudele si localnicii nu inteleg ce s-a întâmplat cu bărbatul de 43, găsit mort și plin de sânge în această dimineață în stația de autobuz de la Știoborani, (Solești). Costel Bodescu era un om linistit, nu avea conflicte cu nimeni, nu consuma alcool și se pregătea să se întoarcă la muncă în Serbia.

“Aseară a fost la mine. Avea un caine căruia îi purta de grija, urma sa ramana la mine ca el sa poata pleca la muncă. Venea, il plimba, il hrănea. Asa si ieri. Am stat de vorba, a zis ca merge la magazin sa isi ia o pâine, un iaurt, ca era tarziu. Dimineata m-a anunțat cineva ca e mort in statie. Nu imi dau seama cine sa fi facut una ca asta. Nu avea dusmani. Cu fosta nevasta mai avea probleme. Sa fi pus ea pe cineva sa ii faca rau?! Dar de ce?! Nu stiu, nu stiu, va spun sincer. Era un băiat tare linistit. Își vedea de treaba lui. E lovit la cap, e țeapăn. Cred ca a înghețat. Legea sa isi faca datoria”, a spus mama victimei.

Bărbatul s a despărțit în urmă cu un an de zile de concubina sa. Împreună cu cei doi copii, de 5 și 8 ani, femeia s a mutat în alt sat.

Poliția a început deja o anchetă pentru moarte suspectă. La această ora, se fac audieri. Urmează ca legistii sa stabileasca exact cauza decesului, dupa necropsie.

Bărbatul de 43 de ani a fost găsit mort si plin de sânge în stația de autobuz din sat. Un localnic a dat alarma si in zona au ajuns mai multe echipaje de la Poliție și SMURD. Medicii nu au putut face nimic pentru el.

“Am fost solicitați pentru un bărbat inconstient. La locul solicitării, am gasit persoana decedata, prezinta trauma la nivelul capului. Cel mai probabil, e decedat din cursul nopții. Nu am mai putut face nimic si am declarat decesul!”, a declarat dr. Lavinia Carp, SMURD Vaslui.

About Simona Vasile

x

Check Also

Trenul cu locomotivă tricoloră va fi întâmpinat și în acest an de bârlădeni

Trenul Unirii va sosi și astăzi ...

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare ...

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: