Google+
Home » Invatamant » Diplomă de excelență pentru elevul vasluian Alin Sava, calificat la etapa națională a olimpiadelor de la patru discipline

Diplomă de excelență pentru elevul vasluian Alin Sava, calificat la etapa națională a olimpiadelor de la patru discipline

Prefectul județului Vaslui i-a acordat, vineri, o diplomă de excelență elevului Alin Sava, de la Liceul “Emil Racoviță” din municipiul Vaslui, calificat la faza națională a olimpiadelor școlare la patru discipline.

“Am ținut să-l cunosc îndeaproape pe Alin, care este un exemplu pentru colegii săi. Merită toate felicitările și îi dorim mult succes la faza națională. Nu trebuie să uităm profesorii acestui liceu, care au o contribuție însemnată în buna pregătire a elevilor olimpici. Grație acestora, Liceul «Emil Racoviță» a devenit o instituție emblematică atât la nivel județean, cât și național”, a declarat prefectul Eduard Popica.
Alin Sava, elev în clasa a IX-a la Liceul “Emil Racoviță” din municipiul Vaslui, s-a calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare de Chimie, Fizică, Matematică și Informatică. El a spus că pentru a avea timp să se pregătească și pentru că își dorește să studieze mai departe Matematica și Informatica, a ales să se prezinte doar la olimpiadele de la cele doua discipline, care vor avea loc în perioada următoare la Constanța și Satu Mare.
Anul trecut, pe când era elev la Școala “Alexandra Nechita” din Vaslui, Alin Sava s-a calificat la faza națională a olimpiadelor școlare la șase discipline. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: