Home / Invatamant / Diplomă de excelență pentru elevul vasluian Alin Sava, calificat la etapa națională a olimpiadelor de la patru discipline

Diplomă de excelență pentru elevul vasluian Alin Sava, calificat la etapa națională a olimpiadelor de la patru discipline

Prefectul județului Vaslui i-a acordat, vineri, o diplomă de excelență elevului Alin Sava, de la Liceul “Emil Racoviță” din municipiul Vaslui, calificat la faza națională a olimpiadelor școlare la patru discipline.

“Am ținut să-l cunosc îndeaproape pe Alin, care este un exemplu pentru colegii săi. Merită toate felicitările și îi dorim mult succes la faza națională. Nu trebuie să uităm profesorii acestui liceu, care au o contribuție însemnată în buna pregătire a elevilor olimpici. Grație acestora, Liceul «Emil Racoviță» a devenit o instituție emblematică atât la nivel județean, cât și național”, a declarat prefectul Eduard Popica.
Alin Sava, elev în clasa a IX-a la Liceul “Emil Racoviță” din municipiul Vaslui, s-a calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare de Chimie, Fizică, Matematică și Informatică. El a spus că pentru a avea timp să se pregătească și pentru că își dorește să studieze mai departe Matematica și Informatica, a ales să se prezinte doar la olimpiadele de la cele doua discipline, care vor avea loc în perioada următoare la Constanța și Satu Mare.
Anul trecut, pe când era elev la Școala “Alexandra Nechita” din Vaslui, Alin Sava s-a calificat la faza națională a olimpiadelor școlare la șase discipline. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

35 de elevi din Bârlad s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie. Doi au obținut nota 10!

de Mihaela NICULESCU Rezultate foarte bune, obținute de elevii ...

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: