Home / Administratie / Prima unire simbolică din județul Vaslui cu Republica Moldova, propusă în municipiul Huși

Prima unire simbolică din județul Vaslui cu Republica Moldova, propusă în municipiul Huși

Partidul Mișcarea Populară va propune, la Huși, prima unire simbolică din județul Vaslui a unei localități cu Republica Moldova, așa cum s-a întâmplat în mai multe orașe și comune din țară. Inițiativa va fi dezbătută în cadrul ședinței de Consiliu Local Huși de la mijlocul săptămânii viitoare, PMP având deja pregătit documentul ce ar trebui semnat de către primarul orașului și cei 19 consilieri.

Prima declarație simbolică de unire a unei localități din județul Vaslui cu Republica Moldova ar putea fi semnată, la mijlocul săptămânii viitoare, în cadrul Consiliului Local Huși. Propunerea va veni din partea celor doi consilieri PMP din municipiu care, în acest sens, au pregătit și documentul ce ar urma să fie semnat de către primarul Ioan Ciupilan (PSD) și cei 19 consilieri locali.

Declarația de unire simbolică concepută de către noi va fi înmânată, pe 29 martie, consilierilor locali și primarului orașului pentru a fi semnată de fiecare în parte. Ca să aibă efect pozitiv, ar trebui ca măcar jumătate plus unu din totalul consilierilor să semneze documentul”, ne-a declarat inițiatorul declarației de unire de la Huși, Bogdan Trifan.

Modelul de declarație de unire simbolică a unor localități din România cu Republica Moldova va fi înmânat de către conducerea PMP și aleșilor locali pe care partidul îi are în județul Vaslui pentru a fi propuse spre dezbatere în cadrul consiliilor locale de care aparțin. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Populația ocupată civilă a județului Vaslui va fi peste trei ani de numai 123.300 persoane

Județul Vaslui se va clasa în următorii ani pe ...

Primăria Vaslui este pe urmele RADEF, pentru recuperarea impozitelor pe cinematografe

Primăria Vaslui face toate diligențele pentru recuperarea obligațiilor fiscale ...

Emoții, astăzi, în ședința de Consiliu Local. Va fi votat sau nu bugetul municipiului Bârlad?

Consilierii PSD au anunțat că nu vor vota bugetul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: