Home / Justitie / Bărbatul găsit mort într-o stație de autobuz din Știoborăni, omorât în bătaie de doi consăteni

Bărbatul găsit mort într-o stație de autobuz din Știoborăni, omorât în bătaie de doi consăteni

Bărbatul de 42 de ani găsit mort într-o stație de autobuz din Știoborăni a fost, de fapt, omorât în bătaie de către doi consăteni pe motiv că victima l-a reclamat la furnizorul de energie electrică pe unul dintre autori. Criminalii au încercat să șteargă urmele astfel încât au spălat urmele de sânge și l-au pus pe bărbatul mort în fund pe o bancă dintr-o stație de autobuz pentru a da impresia că victima a murit după ce ar fi căzut pe de bancă.

Moarte în chinuri groaznice pentru bărbatul de 42 de ani din Știoborăni, după ce medicii legiști au constatat că avea fața strivită, coastele rupte și organele interne zdrobite. Vasluianul de 42 de ani a fost ucis în bătaie de către doi consăteni dintr-un motiv pueril. În fapt, unul dintre criminali i-a reproșat victimei că l-ar fi reclamat la furnizorul de energie electrică că i-ar fi dat ilegal curent unui frate de-al său. Întreaga scenă s-a consumat pe terasa unui bar din localitatea Șerbotești după închiderea programului.

Victima a fost lovită, într-o primă fază, cu pumnul în față de către unul din autori. Căzut la pământ, bărbatul de 42 de ani a fost lovit cu pumnii și picioarele de către ambii agresori până când acesta a rămas inconștient”, ne-a declarat procurorul de caz al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

În momentul în care au realizat fapta abominabilă comisă, unul din cei doi bărbați a luat o găleată cu apă, cu care victima venise la fântâna din preajma barului unde s-a consumat incidentul, și a încercat să-l readucă la viață. Întrucât bărbatul de 42 de ani decedase deja din cauza numeroaselor leziuni suferite, autorii crimei l-au târât până într-o stație de autobuz, unde l-au așezat pe o bancă în poziția de șezut. Ulterior, au spălat de sânge podeaua terasei unde l-au bătut pe consăteanul lor pentru a șterge urmele. A doua zi, victima a fost găsită căzută de pe bancă cu fața într-o baltă de sânge de către elevi care așteptau microbuzul școlar pentru a merge la cursuri.

În urma anchetei procurorilor și a polițiștilor vasluieni, cei doi autori ai crimei, în vârstă de 22 și 32 de ani, au fost reținuți și apoi prezentați în fața instanței de judecată, care a emis mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru omor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: