Home / Sport / HC Vaslui ar putea aborda play-out-ul de pe ultimul loc

HC Vaslui ar putea aborda play-out-ul de pe ultimul loc

Handbal Club Vaslui este echipa care a obținut cele mai puține puncte în întâlnirile directe cu adversarele din play-out. A obținut doar șase puncte din 15 în disputele cu celelalte trei echipe care vor disputa play-out-ul, în timp ce CSM Făgăras are nouă, iar CSM Focșani și CSU Suceava câte opt.

Vasluienii au însă șansa de a intra în play-out cu nouă puncte, pentru că mai au de disputat pe 12 aprilie, în ultima etapă, partida retur cu CSU Suceava, pe teren propriu. Rezultatul obținut cu sucevenii ar putea fi extrem de important în cazul în care cele două echipe vor termina sezonul la egalitate de puncte, pentru că departajarea finală se va face luând în calcul toate rezultatele (cele două jocuri din sezonul regulat și cele două jocuri din Play Out). Vasluienii stau deja mai rău la acest capitol față de celelalte echipe care vor disputa play-out-ul. Cu CSM Făgăraș stă mai rău la golaveraj după ce a învins cu 26 – 24 acasă, dar a pierdut în deplasare cu 24 – 27. CSM Focșani stă mai bine decât HC Vaslui, deși ambele au câte o victorie obținută la cinci goluri în meciurile directe, pentru că adversarii noștri au înscris mai multe goluri în deplasare.

La sfârșitul play-outului vasluienii sunt sigur că nu vor retrograda direct, datorită faptului că HC Odorhei și Politehnica Iași s-au retras din campionat. Dacă vor termina însă pe unul din ultimele două locuri vor fi nevoiți să dispute barajul pentru a rămâne și în sezonul următor în Liga Zimbrilor.

Handbal Club Vaslui va întâlni joi, de la ora 18.00, ocupanta locului șase în Liga Zimbrilor, Dobrogea Sud Constanța, echipă pregătită de fostul ei antrenor, Sandu Iacob. Cu două etape înainte de terminarea competiției HC Vaslui are doar 19 puncte și ocupă locul 10 din 12 echipe. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: