Home / Sport / Patru karateka de la “Karate Kensei” Vaslui, calificați la faza finală a Campionatului Național de de Karate Tradițional Fudokan pentru copii

Patru karateka de la “Karate Kensei” Vaslui, calificați la faza finală a Campionatului Național de de Karate Tradițional Fudokan pentru copii

Clubul sportiv “Karate Kensei” Vaslui a participat în weekend cu patru sportivi la Campionatul Național de Karate Tradițional Fudokan pentru copii, zona Moldova, toți reușind să se califice la faza finală a competiției.

Bianca Florea și Horia Luca Alexa au obținut locul II, respectiv III la Kihon Ippon Kumite și au avut prestații suficiente pentru calificarea la faza națională și la alte probe. S-au mai calificat la faza zonală, tot la mai multe probe și Maria Florea și Aysha Ghilusa. Ierarhia s-a făcut doar pentru locurile I – III, la restul precizându-se doar dacă s-au calificat sau nu. La faza națională vor participă primii 12 clasați de la etapa de zonă, de la fiecare probă, pe categorie de vârstă. Au participat la Galați 220 de copii de la 15 cluburi din zonă Moldovei.

Trebuie remarcat faptul că Luca a urcat pe podium la prima lui competiție, după doar șapte – opt luni de pregătire. Fetele se pregătesc de ceva mai mult timp, de aproximativ doi ani de zile și lucrul acesta s-a văzut în special la Bianca, sportiva noastră care a luat argintul. Copiii s-au comportat destul de bine, au avut prestații solide. Nu am reușit să obținem mai multe locuri pe podium, dar important e că avem asigurată participarea la finale și sperăm să avem și atunci rezultate frumoase. Mulțumim Primăriei Vaslui pentru susținerea acordată în activitatea pe care o desfășurăm”, a declarat pentru Est News sensei Constantin Roznov, președintele “Karate Kensei” Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: