Google+
Home » Justitie » Certificat de înmatriculare fals, depistat la Vama Albița

Certificat de înmatriculare fals, depistat la Vama Albița

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița efectuează cercetări în cazul unui cetățean moldovean care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru autovehiculul pe care îl conducea.

Ivan C., în vârstă de 33 de ani, a vrut cu orice preț să introducă marți în țară un ansamblu de vehicule, format dintr-un microbuz marca Mercedes Sprinter și o remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova și pentru a reuși acest lucru a prezentat vameșilor un act fals.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru microbuzul în cauză, lucrătorii vamali au procedat însă la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total. La cercetări, șoferul mijlocului de transport a declarat că nu avea cunoștință despre faptul ca certificatul de înmatriculare nu este autentic.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: