Home / Social / Femeia gravidă în șapte luni care a ajuns la Urgențe bătută de concubin l-a iertat, din dragoste

Femeia gravidă în șapte luni care a ajuns la Urgențe bătută de concubin l-a iertat, din dragoste

de Mihaela NICULESCU

Ce nu face dragostea? Pacienta gravidă în șapte luni, adusă cu ambulanța miercuri, de la Schineni, la Spitalul „Elena Beldiman”, și-a schimbat atitudinea, după ce, în urmă cu o zi, declarase cadrelor medicale că a fost bătută cu pumnii și picioarele de concubinul său, chiar în prezența celor patru copii.

Femeia a șters cu buretele tot ce s-a întâmplat, ba chiar l-a primit cu bucurie ieri pe concubin, după ce l-a chemat să vină la spital pentru a-i aduce haine, întrucât urma să fie internată.

Gravida, în vârstă de 34 de ani, a anunțat singură ambulanța, miercuri, după ce în seara precedentă primise un pumn în ochi și alte lovituri la nivelul pe corpului. S-a temut pentru starea copilului ei nenăscut și nu pentru siguranța ei. Femeia a fost investigată multidisciplinar și rezultatele au arătat că în afara unor vânătăi produse prin agresiune fizică nu i-au fost afectate alte organe și nici fătul. Pacienta a fost internată totuși la secția de Obstetrică – Ginecologie pentru monitorizare.

Deși, ar fi fost normal ca femeia să ceară ajutorul unui centru special unde să fie preluată până la nașterea copilului, a ales să ierte agresorul și să își continue viața împreună cu acesta.

Asistentul social din Murgeni spune că în afara problemelor financiare cu care se confrunta familia nu a auzit vreodată că femeia ar fi fost agresată de concubin. Singurele probleme despre care se știa la Primărie erau legate de actele copiilor. Femeia are în Republica Moldova, de unde este de origine, trei copii dintr-o relație anterioară, iar la Schineni a venit cu un alt copil, o fată de 14 ani, tot din căsătoria anterioară. Cu actualul concubin are trei copii și al patrulea este pe drum. Femeia de peste Prut l-a cunoscut pe actualul ibovnic chiar la Schineni, de unde era de loc concubinul mamei sale. Aici s-a înfiripat povestea de dragoste, care rezistă tuturor vicisitudinilor, inclusiv bătăilor casnice. Cu toate că femeia a fost bătută, gravida care va da naștere în curând nu dorește sub nicio formă să depună plângere la Poliție, deși oricând există riscul ca agresiunea să se repete, cu urmări poate tragice. Până la întoarcerea mamei din spital, cei patru copii minori vor sta la bunicii tatălui, din Schineni, suburbie a Murgeniului. Cazul va fi monitorizat de asistentul social din localitate și dacă situația nu se va îmbunătăți vor interveni specialiștii DGASPC.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ...

Două persoane care erau date dispărute au fost găsite de polițiștii vasluieni

Doi bărbați în vârstă de ...

Tânără de 15 ani din Zăpodeni dispărută de la domiciliu

Pe 7 octombrie, Valentina – ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: