Home / Sport / Handbalistele junioare III de la LPS Vaslui au învins liderul însă au ratat calificarea la turneul semifinal

Handbalistele junioare III de la LPS Vaslui au învins liderul însă au ratat calificarea la turneul semifinal

Victorie mare obținută zilele trecute de handbalistele junioare III de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, pregătite de Maria Ostan, care au învins autoritar liderul seriei, CSS Bacău. Vasluiencele au câștigat la șapte lungimi, scor 27 – 20, după ce la pauză aveau deja avantaj de trei goluri. Din păcate rezultatul nu a fost suficient pentru ca acestea să mai spere la calificarea la turneul semifinal, deoarece LPS Iași a învins în ultimele două etape.

LPS Iași a învins cu 33 – 21 pe CSH ART Galați și a disputat și meciul din ultima etapă, câștigat cu 36 – 26 în deplasarea de la LPS Roman, ultima clasată. Are astfel 65 de puncte, cu patru mai multe de vasluience, care mai au de disputat o partidă și pot acumula maxim 63 de puncte. Calificarea s-a pierdut în etapa a 14-a, când LPS Iași a învins LPS Vaslui pe teren propriu, scor 26 – 24.

Pe lângă ieșence la turneul final vor mai merge CSS Bacău (70 puncte) și CS OK Sport Onești (68 puncte).

Vasluiencele vor întâlni duminică ocupanta locului doi, CS OK Sport Onești, în deplasare. Vor termina competiția pe locul patru deoarece nu mai pot fi depășite în clasament de LPS Piatra Neamț, care are doar 52 de puncte, cu nouă mai puțin. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: