Google+
Home » Justitie » Cadavrul unei femei, luat din biserică înainte de înmormântare, fiindcă rudele au bănuit o moarte suspectă

Cadavrul unei femei, luat din biserică înainte de înmormântare, fiindcă rudele au bănuit o moarte suspectă

Cadavrul unei femei din comuna vasluiană Muntenii de Jos a fost luat din biserică înainte de slujba de înmormântare, de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală, deoarece rudele au suspectat că aceasta ar fi fost omorâtă.

Cele care au avut suspiciuni cu privire la deces au fost surorile femeii, care au crezut că aceasta a fost omorâtă în bătaie de soț.

Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei, în urma unei plângeri depuse de aparținătorii femeii, care nu au crezut că decesul a survenit din cauze naturale și au considerat că femeia ar fi fost omorâtă. În urma investigațiilor medico-legale, plângerea nu s-a confirmat, cazul urmând să fie clasat”, a declarat ieri Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui,

Cadavrul femeii urmează să fie luat de familie de la Serviciul de Medicină Legală, iar slujba de înmormântare va avea loc miercuri. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: