Home / Justitie / Anchetă internă la Poliție în cazul elevei tăiate cu cuțitul de un tânăr care a pus pe jar forțele de ordine

Anchetă internă la Poliție în cazul elevei tăiate cu cuțitul de un tânăr care a pus pe jar forțele de ordine

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a dispus efectuarea unei anchete interne în cazul elevei de 14 ani din localitatea Buda care a fost tăiată cu cuțitul de către iubitul său care a pus pe jar, timp de câteva ore, forțele de ordine. Prin verificările întreprinse, se dorește a se afla dacă timpii de reacție ai polițiștilor au fost corespunzători și dacă agenții de la postul comunal din Oșești și-au făcut îndeplinit îndatoririle de serviciu.

Cazul tânărului de 24 de ani din Pădureni (Oșești) care a pus pe jar autoritățile statului la mijlocul săptămânii trecute după ce a intrat cu un cuțit în școală și a amenințat cu moartea o profesoară iar apoi a sechestrat ore întregi o elevă de 14 ani pe care a și tăiat-o la o mână nu este trecut cu vederea de către șefii poliției vasluiene. Astfel, conducerea IPJ Vaslui a dispus efectuarea unei anchete interne în urma căreia va trebui să se stabilească dacă polițiștii au intervenit în timp optim, având în vedere că au fost solicitați de mai multe ori la numărul de urgență 112 în decurs de câteva ore. De altfel, primarul comunei Oșești, Didi Alexandroae, a apelat și la sprijinul subprefectului județului pentru a fi trimise echipaje de poliție în localitatea Buda.

Inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a dispus o anchetă internă în acest caz pentru a se vedea modalitatea de intervenție a echipajelor de poliție”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

În cadrul aceleași anchete, lucrătorii Compartimentului Control Intern al IPJ Vaslui va face verificări și în privința modului cum a fost tratat cazul de către polițiștii de la Postul Comunal Oșești. Și asta în condițiile în care, potrivit primarului Alexandroae, fata de 14 ani ar fi a treia victimă minoră a tânărului Nicușor Cucu. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O nouă victorie în instanță! O fostă angajată a spitalului din Bârlad a câștigat procesul cu instituția

Curtea de Apel Iași a ...

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: