Home / Administratie / Concert de Paști, cu Paula Seling, Marius Ciprian Pop și Corala Fantasia, la Biserica ”Sf. I. Botezătorul” Vaslui

Concert de Paști, cu Paula Seling, Marius Ciprian Pop și Corala Fantasia, la Biserica ”Sf. I. Botezătorul” Vaslui

Cunoscuții interpreți Paula Seling și Marius Ciprian Pop, alături de Corala Fantasia, vor concerta, în a treia zi de Paști, la Biserica ”Sf. I. Botezătorul” din municipiul reședință. Spectacol, organizat de către Primăria Vaslui, va fi unul specific sărbătorilor pascale, cu muzică exclusiv religioasă.

Locuitorii municipiului Vaslui vor avea parte de un spectacol de pricesne în a treia zi de Paști, într-o zonă pitorească. Primăria va organiza un concert exclusiv cu muzică religioasă specifică sărbătorilor pascale, la care protagoniști vor fi interpreții Paula Seling, ocupanta locului trei la concursul Eurovision din 2010, și preotul Marius Ciprian Pop, un cântăreț clujean foarte cunoscut pe plan național. De asemenea, așa cum s-a întâmplat la toate sărbătorile importante, la concert va fi prezentă și multilaureata corală Fantasia, coordonată de profesorul Vasile Negură.

Spectacolul va începe la ora 16 și va ținut în aer liber, în curtea bisericii, având în vedere prognoza favorabilă. Însă, organizatorii susțin că, în cazul în care vremea nu va permite, concertul se va desfășura în interiorul bisericii. Evident, indiferent de locație, intrarea va fi liberă, iar durata spectacolului va fi de peste două ore. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gripa a ajuns la hotarul județului! Mai avem timp să ne vaccinăm!

Vasluieni, fiți precauți, gripa se ...

Adio, dar rămân cu tine! Primăria Pogana nu scapă de Maricel Gîfu!

A rămas la Primărie! Maricel ...

Pasarelă peste calea ferată în zona depozitelor de la Leguvas și pasaj subteran în Crucea Gării din Vaslui

O pasarelă peste calea ferată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: