Home / Social / Pensionarii din județ așteaptă degeaba poștașul cu bani înainte de Paști

Pensionarii din județ așteaptă degeaba poștașul cu bani înainte de Paști

Cei aproximativ 100.000 de pensionarii din județul nostru așteaptă degeaba poștașul la ușă cu banii înainte de Paști. Pensiile pe luna aprilie vor fi achitate, atât prin bănci cât și prin mandate poștale, în perioada normală a lunii, mai exact după data de 12 aprilie.

Zvonul lansat, se pare, de la nivel central că pensionarii din sistemul asigurărilor sociale își vor primi mai repede drepturile bănești aferente lunii aprilie a fost infirmat în mod oficial de către conducerea Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui. Astfel, pensiile vor fi achitate ca într-o lună obișnuită, mai precis după data de 12 aprilie, atât pentru cei care își primesc drepturile prin mandate poștale cât și pentru pensionarii care le ridică de la bancomate.

Noi nu am primit nicio informare de la București legat de plata în avans a pensiilor. Nici nu ar fi fost timpul fizic necesar. Gândiți-vă că trebuiau tipărite într-un timp record cupoanele de pensii de către Oficiul Județean de Poștă pentru a putea face achitarea drepturilor ce li se cuvin pensionarilor din județ”, ne-a declarat directorul CJP Vaslui, Isabel Bogdan.

În schimb, pensionarii militari și cei care au lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne își vor primi drepturile înainte de data normală de plată, având în vedere că ei au propria casă de pensii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: