Home / Invatamant / O elevă de la liceul din Vladia, cea mai bună din țară la olimpiada de agricultură

O elevă de la liceul din Vladia, cea mai bună din țară la olimpiada de agricultură

O elevă de la liceul din Vladia a fost cea mai bună din țară la olimpiada de agricultură de la Constanța, în ciuda resurselor materiale modeste ale părinților. Performanța Alexandrei Mihăilă a fost răsplătită de către Ministerul Educației cu 150 de lei.

Județul nostru se face din nou remarcat cu încă o performanță la o olimpiadă națională. Mai mult decât atât, Alexandra Mihăilă învață la o unitate din mediul rural, respectiv Liceul Tehnologic Vladia, și provine dintr-o familie modestă din localitate. Cu toate acestea, eleva de clasa a XII-a a obținut la olimpiada de la Constanța 182 de puncte la cele două probe, practică și scris, devansând alți 17 elevi din întreaga țară.

Într-adevăr, este o performanță unică pentru noi. Sunt foarte mândră de elevă și profesorul îndrumător fără contribuția căruia nu s-ar fi obținut această performanță. Am întâmpinat Paștele cu această mulțumire în suflet. O să o susținem în continuare pe Alexandra să meargă mai departe, iar în acest sens o să solicităm și sprijinul primăriei din localitate”, ne-a declarat directorul Liceului Tehnologic Vladia, Luiza Scîntei.

Performanța Alexandrei Mihăilă a fost răsplătită de către Ministerul Educației cu suma de 150 de lei. De asemenea, elevei de la Vladia i se va facilitate accesul la o facultate de profil fără examen. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Întreruperile de curent continuă în județul Vaslui. Vezi ce localități vor fi afectate în această săptămână

Săptămâna aceasta curentul electric este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: