Google+
Home » Invatamant » O elevă de la liceul din Vladia, cea mai bună din țară la olimpiada de agricultură

O elevă de la liceul din Vladia, cea mai bună din țară la olimpiada de agricultură

O elevă de la liceul din Vladia a fost cea mai bună din țară la olimpiada de agricultură de la Constanța, în ciuda resurselor materiale modeste ale părinților. Performanța Alexandrei Mihăilă a fost răsplătită de către Ministerul Educației cu 150 de lei.

Județul nostru se face din nou remarcat cu încă o performanță la o olimpiadă națională. Mai mult decât atât, Alexandra Mihăilă învață la o unitate din mediul rural, respectiv Liceul Tehnologic Vladia, și provine dintr-o familie modestă din localitate. Cu toate acestea, eleva de clasa a XII-a a obținut la olimpiada de la Constanța 182 de puncte la cele două probe, practică și scris, devansând alți 17 elevi din întreaga țară.

Într-adevăr, este o performanță unică pentru noi. Sunt foarte mândră de elevă și profesorul îndrumător fără contribuția căruia nu s-ar fi obținut această performanță. Am întâmpinat Paștele cu această mulțumire în suflet. O să o susținem în continuare pe Alexandra să meargă mai departe, iar în acest sens o să solicităm și sprijinul primăriei din localitate”, ne-a declarat directorul Liceului Tehnologic Vladia, Luiza Scîntei.

Performanța Alexandrei Mihăilă a fost răsplătită de către Ministerul Educației cu suma de 150 de lei. De asemenea, elevei de la Vladia i se va facilitate accesul la o facultate de profil fără examen. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: