Home / Justitie / Polițiștii vasluieni au fost la datorie de Paște

Polițiștii vasluieni au fost la datorie de Paște

Polițiștii vasluieni au acționat în cele trei zile de Paște pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care ar putea afecta climatul general de siguranță.

Pentru siguranța publică a cetățenilor, premergător și în perioada Sfintelor Sărbători de Paște, polițiștii vasluieni au fost prezenți, atât în zona lăcașurilor de cult, mânăstirilor și bisericilor din județ, cât și în alte zone cu echipaje special constituite, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite. La manifestările religioase și culturale, desfășurate inclusiv în aer liber, a participat un public numeros și s-a înregistrat un aflux important de persoane spre localitățile și zonele de agrement, care au impus adaptarea corespunzătoare a activităților desfășurate de structurile Poliției Române.

În total, aproximativ 568 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, din structurile de ordine publică, poliție rutieră și de investigații criminale, au acționat în perioada 6 aprilie – 9 aprilie, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Activitățile au fost desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice. Măsuri speciale au fost instituite și pe căile rutiere, în mod deosebit în interiorul localităților, pe arterele care converg spre biserici, dar și pe drumurile naționale și europene, acordându-se o atenție sporită fluidizării circulației, prevenirii accidentelor rutiere și combaterii excesului de viteză. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: