Google+
Home » Justitie » Un tânăr din Ștefan cel Mare a fost arestat, după ce a făcut prăpăd pe șosea. Aflat sub aburii alcoolului, acesta a curmat viața unui bărbat și a rănit grav alte trei persoane

Un tânăr din Ștefan cel Mare a fost arestat, după ce a făcut prăpăd pe șosea. Aflat sub aburii alcoolului, acesta a curmat viața unui bărbat și a rănit grav alte trei persoane

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost arestat preventiv joi, la aproape o lună după ce, aflat în stare avansată de ebrietate, a provocat un grav accident de circulație, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei.

Bărbatul, care a fost până acum internat în spital, este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.
În după-amiaza de 14 martie bărbatul se deplasa cu autoturismul pe șoseaua Bacăului, în afara localității Vaslui. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Vaslui. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani și vătămarea corporală gravă a altor trei persoane, pasagere în același autoturism. De asemenea, bărbatul de 21 de ani a suferit vătămări corporale grave”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Testarea cu aparatul alcooltest a bărbatului de 21 de ani a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: