Home / Sport / Internazionale Traian Vaslui are nevoie de un punct cu Sănătatea Dărăbani pentru a reveni pe primul loc

Internazionale Traian Vaslui are nevoie de un punct cu Sănătatea Dărăbani pentru a reveni pe primul loc

Internazionale Traian Vaslui va întâlni duminică formația Sănătatea Dărăbani, în cadrul etapei a noua din Campionatul Național de Futsal Juniori U19.

Vasluienii pregătiți de Remus Mustățea au pierdut etapa trecută fotoliul de lider al seriei, datorită faptului că au stat. Internazionale Traian Vaslui are cu un punct mai puțin decât CN Nicu Gane Fălticeni, însă și două jocuri mai puțin disputate. Un rezultat de egalitate ar însemna revenirea pe prima poziție deoarece CN Nicu Gane Fălticeni va sta. La egalitate de puncte vasluienii stau mai bine decât sucevenii, care sunt doar datorită conjuncturii pe primul loc. Diferența de valoare dintre cele formații s-a văzut din plin în prima etapă, când Internazionale Traian Vaslui a învins CN Nicu Gane Fălticeni cu 15 – 3. În retur cele două au remizat, scor 3 – 3.

Adversara de duminică a vasluienilor, Sănătatea Dărăbani, a avut un sezon modest până acum, reușind doar două victorii, scor 6 – 3 cu Politehnica Iași și 6 – 4 cu Futsal Ceahlăul Piatra Neamț. A pierdut celelalte cinci partide disputate, motiv pentru care e penultima în serie, cu doar șase puncte și golaveraj negativ (-7). În partida precedentă dintre cele vasluieni și botoșăneni, primii au avut câștig de cauză, scor 6 – 1.

În cealaltă partidă programată în weekend în seria 1 a Campionatului Național de Futsal U19 se vor înfrunta Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Politehnica Iași.

Vasluienii au făcut spectacol până acum, la fel ca și sezonul trecut, reușind în cele cinci partide disputate să marcheze de 51 de ori, peste 10 goluri pe meci. Apărarea a fost și ea la datorie, primind doar 9 goluri, adică mai puțin de două pe meci. Foarte puțin, în contextul în care la futsal jocul are un ritm intens și se ajunge foarte repede în situația de a marca. Vasluienii au cea mai bună defensivă, singura echipă care se poate compara cu ei la acest capitol fiind CS KSE Târgu Secuiesc, echipă care a primit în nouă etape doar 17 goluri. Și în ce privește ofensiva Internazionale Traian Vaslui are cel mai bun raport meciuri / goluri marcate. Și aici echipa care se apropie cel mai mult de performanța vasluienilor este CS KSE Târgu Secuiesc, care a reușit să marcheze de 81 de ori în cele nouă partide disputate, adică o medie de nouă goluri pe meci. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: