Google+
Home » Social » Scandal monstru provocat de un tânăr într-un bar din Dumești. Individul a fost săltat de polițiști de acasă

Scandal monstru provocat de un tânăr într-un bar din Dumești. Individul a fost săltat de polițiști de acasă

Un tânăr de 27 de ani, din Dumești, a fost săltat de polițiști de la domiciliu după ce a provocat un scandal monstru într-un bar din localitate. Individul a primit control judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Scandal de zile mari în ultima zi de Paște într-un bar din Dumești, provocat de un tânăr de 27 de ani. Individul i-a aruncat cu băutura în față unei femei și s-a urcat cu picioarele pe mase în urma unei altercații. În fapt, tânărul a intervenit într-un scandal iscat între un consătean și un văr de-al său căruia a încercat să-i ia apărarea. În acel moment a intervenit și soția bărbatului cu care vărul său intrase în conflict. Fără a ține cont că este femeie, tânărul de 27 de ani a umilit-o pe femeie. Pentru a rezolva conflictul, barmanița a sunat la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimise mai multe echipaje de poliție.

Persoana care a provocat scandalul a părăsit barul în momentul apelării numărului de urgență 112. Echipajele trimise în zonă l-au găsit pe bărbat la domiciliul său, fiind reținut pentru 24 de ore”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Prezentat în fața procurorilor, tânărul de 27 de ani a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: