Google+
Home » Sanatate » Amenzi și avertismente pentru Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad

Amenzi și avertismente pentru Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad

de Mihaela NICULESCU

În urma controlului efectuat în luna martie de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Tulcea la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman”, inspectorii sanitari au constatat că lucrurile nu stau foarte bine, din anumite puncte de vedere.

Pentru neconformitățile constatate, spun reprezentanții DSP Tulcea, s-au acordat termene de remediere, care vor trebui urmărite de către inspectorii din cadrul DSP Vaslui. În urma verificărilor, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, din care două amenzi în valoare totală de 3.500 lei și cinci avertismente. Conducerea DSP Tulcea nu a făcut alte precizări pentru Est News, ci doar a menționat că „raportarea pentru acțiunea de control desfășurată se face către Ministerul Sănătății până la data de 13 aprilie, iar în urma centralizării, Ministerul va fi cel care va furniza toate informațiile solicitate”.

Controlul DSP Tulcea nu a fost o acțiune tematică stabilită de această instituție, ci a făcut parte din acțiunea de control încrucișat desfășurată în toate unitățile sanitare cu paturi din țară, inițiată de căre Ministerul Sănătății, prin ordinul ministrului sănătății nr. 305 din 7 martie 2018. Dacă DSP Tulcea a verificat unitățile sanitare cu paturi din județul Vaslui, inspectorii de la DSP Vaslui au fost în control la spitalele din județul Galați.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: