Home / Justitie / Înfiorător! Bărbat arestat după ce și-a violat fiica de 17 ani, în repetate rânduri

Înfiorător! Bărbat arestat după ce și-a violat fiica de 17 ani, în repetate rânduri

Daniel MICU, Ionuț PREDA

Intamplare infioratoare in satul Lacu Babei, din comuna Bogdana. Un barbat in varsta de 40 ani a fost arestat dupa ce, luni in sir, si-a violat fata de 17 ani si si-a zdrobit sotia in bătaie. Îngrozite, cele doua nu au cerut ajutor autoritatilor si au îndurat totul. Dupa ultimul scandal, suspectul a ajuns pe mana politistilor si risca acum pana la 12 ani de puscarie pentru faptele sale.

Grozavia a iesit la iveala in a treia zi de Pasti. Neculai Asavei s-a intors baut acasa si, fără niciun motiv, si-a luat nevasta la bataie. Speriați, femeia si cei trei copii s-au refugiat in curtea mamei sale, într-un sat vecin. Nici aici nu au scapat insa de furia barbatului, care nu s-a sfiit sa isi loveasca si sotia, si soacra. Tipetele femeilor i-au alertat pe vecini, care au sunat la 112 si au chemat politia. Asa au aflat autoritatile calvarul la care agresorul isi supunea familia de multa vreme. Astfel, ori de cate ori se imbata, acesta nu doar isi strivea nevasta cu pumnii si picioarele, dar isi viola si fiica in varsta de 17 ani.

Vara trecuta, adolescenta s-a plans mamei insa, de frica sa nu fie batuta si gonita de acasa, femeia nu a suflat o vorba nimanui. Mai mult, barbatul s-a asigurat ca fata nu va cere ajutor, sub amenintarea ca nu o mai lasa sa mearga la liceu.

“Își bătea nevasta rau tare! Ea venea flamandă de la vaci si el o lua la pumni. Toată lumea știe. Ne era milă de ea, ii spuneam, o invatam, dar zicea ca nu are unde sa se duca. Chinuită a fost femeia asta. De fata nu s-a aflat nimic. Doar acum, după ce a venit poliția. L-a luat. Imi pare rau de copila aia! El se mândrea cu ea, spunea că e la liceu in oras si are note bune. Mai are doi băieți. Unul e suferind. Nu trebuia sa se ajunga la treaba asta! Pacat!”, a spus una dintre vecine.

Reținut inițial de către polițiști, Neculai Asavei a fost arestat preventiv de Judecătoria Vaslui, pe o perioadă de 30 de zile, pentru viol, violență în familie, loviri și alte violențe, violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Atât soția sa cât și mama acesteia, precum și un vecin au apelat numărul de urgență 112, solicitând sprijinul poliției. Pe timpul cercetărilor desfășurate de echipajul ajuns la locul solicitării, minora de 17 ani a povestit că tatăl său obișnuia să o agreseze sexual încă din vara anului trecut, aspect confirmat în urma cercetărilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

La rândul lor, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui au anunțat declanșarea propriei anchete în acest caz. ”Instituția noastră a inițiat evaluarea de specialitate, fiind deja contactate primăria și poliția. În funcție de aspectele constatate în cadrul evaluării ce va îngloba informații coroborate de la cele trei instituții, vom stabili pașii procedurali de urmat în vederea clarificării situației și a securizării minorilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Deocamdată, cei trei copii au rămas în grija mamei lor.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Vasile Pavăl a trasat noile direcții de dezvoltare ale municipiului Vaslui în anul 2020

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Peste 5.700 de beneficiari de ajutoare de lemne pentru încălzirea locuinței în această iarnă în județ

Peste 5.700 de familii ori ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: