Google+
Home » Social » Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Vaslui vrea să le ofere vasluienilor o duminică de neuitat

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Vaslui vrea să le ofere vasluienilor o duminică de neuitat

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Vaslui organizează duminică, în intervalul orar 14.00 – 16.00, în centrul municipiului Vaslui, un proiect socio-cultural, umanitar și educativ special. Acesta se intitulează „Zi de Bine” și va compus dintr-o o serie de activități în cadrul căruia vasluienii sunt așteptați pentru a-i susține pe inițiatori.

În cadrul manifestării vor exista mai multe acțiuni ce se vor desfășura în Piața Civică a Municipiului Vaslui. Trecătorii vor putea primi sugestii pentru a transforma o zi obișnuită într-o zi specială – o “Zi de Bine.”

Copiii care doresc să participe activ la un astfel de proiect pot să aducă jucării sau obiecte utile în stare bună. Aceste jucării vor fi distribuite de inițiatorii proiectului unor centre de plasament.

“Acțiunea „Zi de Bine” este un prilej pentru oricare dintre noi de a le mulțumi celor care au avut un rol important în viața noastră, dar pe care, copleșiți de grija zilei de mâine, i-am uitat pentru moment. Spune ceva de bine”, este îndemnul organizatorilor.

Toate acțiunile „Zilei de Bine” se vor desfășura într-o atmosferă de bună dispoziție ce va fi asigurată de un grup de tineri voluntari. Vasluienii care vor fi prezenți duminică în Piața Civică, vor avea parte de o îmbrățișare, de un zâmbet și de câteva amintiri oferite de către organizatori.

Acest eveniment a fost sau este organizat în multe orașe sau municipii din România și face parte dintr-un proiect global. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: