Google+
Home » Administratie » Contribuabilii vasluieni sunt așteptați pe 18 aprilie la Finanțele Publice

Contribuabilii vasluieni sunt așteptați pe 18 aprilie la Finanțele Publice

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui găzduiește pe 18 aprilie, de la ora 11.00, o întâlnire cu contribuabilii din județ. Evenimentul va avea loc în sala de ședințe din incinta instituției, la etajul II.

Vasluienii vor fi puși la curent cu informații utile referitoare la aplicarea legislației în domeniul fiscal. Astfel, vor fi prezentate următoarele subiecte: noul mecanism fiscal privind impozitul pe venit, CAS și CASS; noutăți legislative; calendarul obligațiilor de declarare și plată aferente lunii aprilie 2018.

Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile de pe site-ul www.anaf.ro/infopublice, la următorul link, sau la telefon + 4 031.403.91.60.

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităților fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact”, de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Acesta poate fi accesat la https://www.anaf.ro/asistpublic/. Le recomandăm contribuabililor care doresc să adreseze întrebări reprezentanților noștri să le transmită odată cu solicitarea de programare, a declarat Nelu Sava, șeful AJFP Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: