Home / Sport / Handbalistele vasluiene junioare I de la LPS Vaslui caută, încă, prima victorie de la turneul semifinal

Handbalistele vasluiene junioare I de la LPS Vaslui caută, încă, prima victorie de la turneul semifinal

Echipa de handbal junioare I a Liceului cu Program Sportiv Vaslui a reușit calificarea la turneul semifinal, competiție pe care o dispută în această perioadă. Datorită faptului că au terminat sezonul regulat pe locul trei vasluiencele au dat în faza următoare peste adversare de calibru, lucru care se vede și în rezultatele înregistrate.

Au fost plasate în grupa a II-a, împreună cu Grup Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, LPS Brăila, ASC SC. 181 SP București, CSS Făgăraș și LPS Fl. Flesariu Sebeș. Până acum au obținut un singur punct, după o remiză obținută în extremis, scor 32 -32, după ce la pauză LPS Brăila conducea LPS Vaslui cu 21 – 17. Etapa trecută lucrurile au luat o turnură complet diferită pentru vasluiencele. După ce acestea au arătat un joc bun în prima parte și la pauză erau conduse la doar o lungime de ASC SC 181 SSP Bucureșți, au capotat în partea secundă, scor final 21 – 25. Rezultatele înregistrate până acum în grupă au plasat formația vasluiană pe locul cinci din șase echipe. O victorie obținută astăzi de LPS Vaslui, când întâlnește lanterna roșie Lps Fl. Fleseriu Sebeș, ar putea face ca reprezentanta județului nostru să urce totuși până pe trei. Asta pentru că ocupantele locurilor trei și patru au meciuri complicate, cu primele clasate, în deplasare. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: