Home / Sport / RC Bârlad întâlnește duminică CSUAV Arad, în DNS

RC Bârlad întâlnește duminică CSUAV Arad, în DNS

Rugby Club Bârlad joacă duminică, acasă, pe stadionul Rulmentul, de la ora 10.00, cu CSUAV Arad, în cadrul etapei a 11-a a Diviziei Naționale de Seniori, al doilea eșalon rugbystic din țară.

CSUAV Arad este ultima clasată însă nu trebuie subestimată și bârlădenii o știu foarte bine. Deși a obținut un singur succes în această ediție a competiției este o echipă foarte arțăgoasă, care a pus probleme serioase elevilor lui Ioan Harnagea în meciul tur. În etapa a patra arădenii au fost cât pe ce să obțină un rezultat mare, scorul final fiind 27 – 24 pentru RC Bârlad. Un meci similar a avut loc și etapa trecută, când CSUAV Arad era să încurce pe CS Știința Petroșani, care a învins în cele din urmă cu 11 – 10. Singura victorie a arădenilor a fost în fața colegei de suferință din subsolul clasamentului, CSM Bucovina Suceava, scor 21 – 19.

RC Bârlad a avut un sezon reușit până acum, în care a pierdut doar în două ocazii. Printre cele șase succese obținute de bârlădeni este și cel în fața liderului Gloria Buzău, scor 31 – 25. Într-un alt meci a remizat cu CS Știința Petroșani. Ocupă locul patru, ultimul care duce în play-off, cu patru etape înainte de terminarea competiției. Bârlădenii au cu cinci puncte mai mult decât cei de la CS Știința Petroșani, singura echipă care mai poate depăși în clasament. RC Bârlad mai are și de jucat o restanță, cu ACS Tomitanii Constanța. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: