Google+
Home » Justitie » Mare vâlvă la Huși, unde polițiștii sunt în stare de alertă, pe urmele unui pedofil

Mare vâlvă la Huși, unde polițiștii sunt în stare de alertă, pe urmele unui pedofil

UPDATE: Bărbatul a fost identificat: are 33 de ani, este fără ocupație, recidivist, a fost eliberat recent din penitenciar, unde a fost închis pentru comiterea infracțiunii de viol. Pedofilul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. 

 Știre inițială:

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși și forțe suplimentare trimise de la Vaslui efectuează căutări pentru depistarea unui bărbat care a încercat duminică după-amiază să agreseze sexual două fetițe în vârstă de opt, respectiv cinci ani, în scara unui bloc.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, mama uneia dintre fetițe a depus plângere, iar momentan sunt efectuate căutări pentru identificarea suspectului.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Tot efectivul Poliției municipiului Huși a fost scos în stradă pentru căutări. În sprijin au fost trimise forțe suplimentare de la Vaslui”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Imediat după incident, mama uneia dintre fetițe a transmis un mesaj pe o rețea de socializare, cerând sprijin pentru identificarea bărbatului respectiv. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: