Google+
Home » Social » Primarul Boroș face ce știe cel mai bine: noi promisiuni pentru locuitorii cartierelor Munteni și Podeni

Primarul Boroș face ce știe cel mai bine: noi promisiuni pentru locuitorii cartierelor Munteni și Podeni

de Mihaela NICULESCU

Bârlădenii care locuiesc pe străzile din Munteni și Podeni, care nu au fost cuprinse în proiectul de amploare privind executarea lucrărilor de canalizare nu trebuie să se îngrijoreze. Acesta este mesajul primarului Dumitru Boroș, transmis bârlădenilor care trăiesc de zeci de ani în condiții de Ev Mediu.
“Nu trebuie să alarmăm oamenii. Toate străzile și fundăturile din cartierele Munteni și Podeni care nu sunt cuprinse în proiectul de canalizare aflat în derulare nu vor rămâne fără această utilitate. Din lucrările care acum se execută s-au realizat economii, sunt bani și imediat după finalizarea proiectului actual se vor realiza lucrări de introducere a canalizării pe toate străzile și fundăturile din aceste cartiere, unde nu se lucrează acum. Cunoaștem neajunsurile, nemulțumirile cetățenilor, dar cât de curând vom rezolva această situație”, a declarat ieri primarul Dumitru Boroș, într-o conferință de presă.

Edilul orașului spune că în linii mari lucrările de canalizare din Munteni și Podeni sunt în grafic, acestea executându-se la această oră cu patru echipe: una pe strada Dimitrie Cantemir, una pe strada Beldiman și două pe strada Alexandru Ioan Cuza.

În privința stării deplorabile a străzilor din aceste cartiere, care arată ca după bombardament, pline de gropi, denivelări, noroaie atunci când plouă, primarul Boroș spune că are în vedere repararea acestora.

“Imediat după această conferință de presă mă voi întâlni cu directorul de șantier pentru a vedea ce putem face pentru repararea străzilor avariate în urma lucrărilor de canalizare. Am fost în weekend în cele două cartiere și am văzut care este starea drumurilor și că trebuie imediat luate măsuri”, a mai spus Boroș.

Acesta a recunoscut voalat că firma care execută lucrările de canalizare a abandonat străzile fără a face curat în urmă și că cetățenii sunt îndreptățiți să fie nemulțumiți, consumându-și nervii, cauciucurile mașinilor și banii din cauza neglijenței firmei. Ce nu a precizat primarul este dacă firma avea această responsabilitate, iar dacă o avea, ce l-a oprit să ia măsuri împotriva ei?

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: