Google+
Home » Sanatate » Spitalul Județean Vaslui, premiat de președintele României cu Ordinul ”Meritul Sanitar”

Spitalul Județean Vaslui, premiat de președintele României cu Ordinul ”Meritul Sanitar”

Spitalul Județean de Urgență Vaslui va fi premiat, astăzi, de președintele României, cu Ordinul ”Meritul Sanitar în grad de Cavaler”. Distincția va fi acordată într-un cadru oficial, în semn de apreciere a întregii activități medicale, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical.

Președintele României, Klaus Iohannis, va premia, astăzi, într-un cadrul oficial, Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu Ordinul ”Meritul Sanitar în grad de Cavaler”. Această distincție va fi acordată unității mediale vasluiene cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, ”în semn de apreciere a întregii activități medicale, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical”. Astfel, spitalul din Vaslui intră în elita unităților medicale din România care au fost recompensate cu aceeași distincție, precum Spitalul Militar de Urgență ”Prof. Dr. Agrippa Ionescu” București sau Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii ”Dr. Nicolae Robănescu” București.

Această distincție este, cu certitudine, o apreciere pentru întreaga activitate a spitalului nostru, de la investiții până la ceea ce s-a realizat în activitatea medicală”, ne-a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, Ana Rinder.

SJU Vaslui este unul din spitalele recent reabilitate cu fonduri europene, suma investițiilor depășind 15 milioane de euro. De asemenea, unitatea medicală vasluiană a câștigat recent un alt proiect, de 2,3 milioane de euro, pentru instruirea personalului medical. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: