Google+
Home » Politic » Deputatul USR Cosette Chichirău vine la Bârlad pentru a sta de vorbă cu bârlădencele

Deputatul USR Cosette Chichirău vine la Bârlad pentru a sta de vorbă cu bârlădencele

”Femei în politică: Reprezentativitate și misiune”, acesta este subiectul unei dezbateri care va avea loc vineri, 20 aprilie, la sala mică a Cinematografului ”Victoria” din Bârlad, un eveniment organizat de USR Vaslui.

La dezbatere vor participa, în afară de membri ai organizației județene a partidului, și reprezentanți de seamă ai USR, ale căror voci s-au făcut remarcate în Parlamentul României în cadrul nenumăratelor dispute cu PSD: Cosette Chichirău, deputat USR de Iași, Raluca Amariei, vicepreședinte USR și Cristina Coroblea, consilier local din partea USR în Consiliul local al Sectorului 5, București.

”Evenimentul începe la ora 18:00. Le așteptăm pe doamnele și domnișoarele care cred că femeia trebuie să aibă ceva de spus în politică. Deși reprezintă mai mult de 50% din populație, femeile ocupă mai puțin de 20% din locurile din consiliile locale și din Consiliul Județean Vaslui și doar 3 din 10 parlamentari sunt femei în acest moment. În Parlament mai puțin de 20% dintre parlamentari sunt femei. Cum putem îmbunătăți procentajul de reprezentativitate, educația și rolul femeii în schimbarea politicii? Asta rămâne să aflăm împreună cu invitatele noastre. Invitația este adresată doamnelor și domnișoarelor care doresc o porție sănătoasă de inspirație de la femei care au reușit, dar și domnilor care ar dori totuși să înțeleagă mai bine și punctul de vedere al femeilor referitor la subiectul discutat. Suntem siguri că dezbaterea va fi una cu interesantă și captivantă”, a declarat  Mihai Botez, deputat USR de Vaslui.

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: