Google+
Home » Administratie » Consilierul județean ALDE Florin Sârbu a renunțat la funcția de ales în CJ. Locul său va fi luat de un coleg de la Huși

Consilierul județean ALDE Florin Sârbu a renunțat la funcția de ales în CJ. Locul său va fi luat de un coleg de la Huși

Consilierul județean din partea ALDE Florin Sârbu a renunțat la funcția de ales în cadru CJ Vaslui, după ce acesta a prins funcția supremă de conducere la Centrul de Afaceri. Fostul polițist a ajuns la comanda acestei instituții în urma promovării lui Tudorel Buzatu pe un post de secretar de stat la nivel ministerial.

Componența Consiliului Județean Vaslui se schimbă, din nou, la doar o lună după ce un alt fost ales, pesedistul Ilie Țîru, a fost înlocuit cu un coleg de-al său. De această dată, schimbarea s-a făcut în tabăra ALDE, odată cu plecarea lui Florin Sârbu pe postul de șef al Centrului de Afaceri Vaslui. Practic, fostul polițist a ales să preia comanda instituției în urma promovării predecesorului său Tudorel Buzatu pe un post de ministru secretar de stat.

Conform legii electorale, postul de consilier județean rămas vacant în urma demisiei domnului consilier Florin Sârbu va fi preluat de următoarea persoană aflată pe lista de consilieri. Este vorba despre Ioan Cloșcă, un om de afaceri din municipiul Huși”, ne-a declarat președintele ALDE Vaslui, Sorin Braniște.

Validarea noului consilier județean se va face în prima ședință ordinară a CJ care va avea loc, cel mai probabil, pe 27 aprilie. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: