Home / Social / Vă plac florile? Piața muncii din Olanda își deschide porțile cu un salariu de până la 10 euro pe oră și cazare gratis!

Vă plac florile? Piața muncii din Olanda își deschide porțile cu un salariu de până la 10 euro pe oră și cazare gratis!

O firmă din Olanda, cu o poziție stabilă pe piață, angajează 50 de persoane pentru sortarea și împachetarea bulbilor de flori și 50 de operatori la mașini pentru bulbi de flori. Se cere disponibilitate de a lucra în perioada iunie-octombrie și cunoștințe de engleză, nivel satisfăcător. Salariul este cuprins între 7,60 și 9,59 euro brut pe oră, iar plata se face săptămânal. Se oferă cazare contra sumei de 81 euro pe săptămână (cheltuielile de întreținere incluse) , asigurare medicală plătită de angajator (18,13 euro pe săptămână) și bonusuri pentru șoferi.

În Polonia sunt disponibile 20 de locuri de muncă pentru sudori. Aceștia vor asambla structuri din oțel, garduri de protecție și balustrade utilizând metoda MAG 135. Se cere experiență profesională de cel puțin un an, ca sudor sau lăcătuș, cunoștințe de franceză (să poată comunica fără ajutorul interpretului) și poloneză (noțiuni de bază).

Salariul este de 1.800 euro net (pentru 152 de ore), iar cei care lucrează și ore suplimentare pot ajunge la 2.200 euro net. Angajatorul acordă lunar un bonus de 90 de euro pentru prezență, oferă cazare, iar pentru cei care călătoresc noaptea, cu mașină proprie, plătește o indemnizație de amortizare de 100 de euro. Contractul de muncă este cu normă întreagă și se va încheia cu angajatorul polonez , dar sudorii vor fi detașați în Franța (Orleans) pentru 18 luni.

Informații suplimentare se pot obține de la consilierul EURES din cadrul Agenției județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Deținuții încarcerați la Vaslui au sărbătorit cu elevi și profesori de liceu Ziua Educației în Penitenciare

Câteva sute de deținuți încarcerați ...

Trafic infernal în județ, soldat și cu accidente, din cauza pelerinajului spre Mitropolia Moldovei

Valorile de trafic au crescut ...

Starea de siguranțǎ a barajelor, evaluată de Comisia Teritorială Moldova

În perioada 10-11 octombrie, Comisia ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: