Google+
Home » Politic » Tătaru, șeful PNL Vaslui, sare la gâtul deputatului Olteanu: ”Deputatul Daniel Olteanu ne ajută să facem curățenie în partid”

Tătaru, șeful PNL Vaslui, sare la gâtul deputatului Olteanu: ”Deputatul Daniel Olteanu ne ajută să facem curățenie în partid”

Președintele PNL Vaslui Nelu Tătaru nu dorește sub nicio formă excluderea din partid a singurului deputat pe care formațiunea îl are la nivelul județului, deși crede că, până acum, liberalii vasluieni nu au fost reprezentați la nivel parlamentar. Mai mult decât atât, liderul liberalilor din județ crede că Daniel Olteanu ajută formațiunea pe care o conduce să facă, pe viitor, curățenie în partid.

Tensiunile din sânul organizației județene Vaslui a PNL par departe de a fi rezolvate. Și asta după ce conducerea formațiunii nu a ajuns la o înțelegere cu singurul parlamentar pe care liberalii îl au la nivelul județului. Cu toate acestea, președintele PNL Nelu Tătaru a declarat, pentru Est News, în cadrul unei conferințe de presă, că nu dorește excluderea lui Daniel Olteanu din rândurile partidului.

Nu se pune problema excluderii. Îl așteptăm să vină alături de noi în PNL, deși nu a participat până acum, de la alegerea noii structuri a partidului, la vreo ședință, cu toate că a fost invitat de fiecare dată. Însă, dragoste cu de-a sila nu se poate. Ați văzut în politică o așa mare dragoste? Membrii de partid trebuie să fie membri de partid și nu de conjunctură”, ne-a declarat Nelu Tătaru.

Liderul liberal crede că deputatul Daniel Olteanu nu a făcut până acum opoziție, așa cum ar fi fost normal. ”Pot spune că noi nu am avut parlamentar la nivelul județului Vaslui. Nu am văzut nicio critică la adresa PSD sau ALDE. De când este parlamentar, a vorbit doar despre infrastructură și, mai nou, despre ungurii care ne iau pădurile… Domnul deputat Olteanu trebuie să-și asume anumite lucruri… Prin acțiunile sale ne ajută să facem curățenie în partid”, a conchis Nelu Tătaru. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: