Home / Justitie / Un francez, prins la Vama Albița conducând un autoturism furat

Un francez, prins la Vama Albița conducând un autoturism furat

Polițiștii de frontieră de la Vama Albița au descoperit la controlul de frontieră un cetățean francez care conducea un autoturism ce figura în bazele de date ca fiind furat din Slovacia.

La Vama Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei un cetățean francez în vârstă de 51 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în Germania. Deoarece la controlul de frontieră polițiștii au avut suspiciuni cu privire la faptul că autoturismul în cauză este furat, au fost solicitate biroului SIRENE mai multe informații cu privire la situația juridică a mijlocului de transport.

În urma comunicării primite, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, semnalare introdusă de Slovacia. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză din Germania în data de 23 martie 2018 și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 69.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat subcomisar de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbat reținut de polițiștii din Negrești pentru că conducea fără permis și sub influența alcoolului

Un negreștean a fost reținut ...

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele ...

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: