Google+
Home » Justitie » Israelian urmărit internațional, depistat la Vama Albița
Picture taken 12 December 2006 shows a general view of the Romanian custom point with Moldova, Albita (360km east from Bucharest). 01 January 2007, Romania will become the east border of EU as it will join the EU with its neighbour Bulgaria. AFP PHOTO/DANIEL MIHAILESCU

Israelian urmărit internațional, depistat la Vama Albița

Polițiști de frontieră de la Vama Albița au depistat și reținut un bărbat cu cetățenie israeliană, urmărit internațional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat miercuri la Vama Albița pentru a ieși din țară, în calitate de pasager într-un autoturism. La controlul de frontieră polițiștii au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol, emisă de statul Israel, precum și o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare, emisă de autoritățile din România, la data de 30.03.2018, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății. A fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: