Home / Sport / Gimnastele bârlădene, pe podium la Campionatul Național al Cluburilor Sportive Școlare

Gimnastele bârlădene, pe podium la Campionatul Național al Cluburilor Sportive Școlare

Nouă gimnaste de la Clubul Sportiv Școlar Bârlad, însoțite de antrenorii Ana Iordache, Liviu Iordache și Sebastian Panaite, au participat săptămâna trecută la Campionatul Național al Cluburilor Sportive Școlare, competiție la care au urcat pe podium.

Echipa de junioare III nivel I, formată din Beatrice Irimescu, Andra Donose, Amalia Balan și Ștefania Coșeru a obținut argintul. Beatrice Irimescu a ocupat locul doi la individual compus, locul trei la sărituri, locul unu la paralele, locul patru la bârnă și locul trei la sol. Andra Donose a ocupat locul trei la paralele, locul patru la individual compus, sărituri și locul cinci la sol. Amalia Balan a ocupat locul cinci la individual compus și bârnă.

Echipa junioare nivel II formată din Ioana Balan, Anastasia Balaur, Ilinca Balan și Bianca Balan a ocupat locul patru. Anastasia Balaur a ocupat locul trei la sărituri și locul șase la paralele. Ilinca Balan a ocupat locul șase la sol și bârnă. Ioana Balan a ocupat locul trei la paralele, acesta fiind singurul aparat la care a concurat, datorită unei ușoare accidentări la picioare.

La junioare II nivelul III Bârladul a fost reprezentat de Roberta Furcoi. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: