Google+
Home » Social » Sute de elevi, cu păturile în Parcul Copou, la o proiecție de film în aer liber

Sute de elevi, cu păturile în Parcul Copou, la o proiecție de film în aer liber

Sute de elevi din municipiul Vaslui au fost prezenți, sâmbătă seara, în Parcul Copou, la o proiecție de film în aer liber. Pe lângă vizionarea a două pelicule, adolescenții au donat mici sume de bani pentru întrajutorarea unei familii cu probleme sociale.

Eveniment inedit în Parcul Copou din Vaslui, oferit de ”People To People”, o organizație a elevilor din municipiul reședință. Sute de tineri, ”echipați” cu pături de acasă, s-au adunat într-una din zonele de agrement ale parcului pentru a viziona două proiecții de film în aer liber. Adolescenții care nu au venit cu gustările sau sucul de acasă s-au putut ”aproviziona” de la toneta ambulantă a unor elevi de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, care au făcut un fresh cu lămâie după o rețetă proprie. Totul a fost oferit gratuit, deși a existat și o cutiuță pentru voluntarii care au vrut să facă mici donații cu care să fie întrajutorată o familie cu probleme sociale.

Seara de film s-a încheiat în jurul orei 22.30, atunci când tinerii s-au retras în liniște spre casă. Și, astfel, Organizația ”People To people” a reușit să marcheze Ziua Mondială a Serviciului pentru Tineret, o acțiune lăudabilă a elevilor de la liceele din Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: